Home
Shop
Wishlist0

Makin Padu 2

 

SEMUA PRODUK DIJAMIN 100% ORIGINAL HQ! MAKIN PADU, MAKIN SYOK WOO...

Jamu Mak Embun

 

 

Khasiat atau kelebihan jamu mak embun :

✅ Bebas Bahan Kimia

✅ MERAWAT MASALAH LEMAH TENAGA BATIN

✅ MERAWAT MASALAH DARAH TINGGI & KENCING MANIS

✅ SAKIT SENDI HILANG

✅ MERAWAT MASALAH LEMAH/LENGUH BADAN

✅ MERAWAT MASALAH KOLESTROL TINGGI

✅ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

✅ KEKAL BERTENAGA & SIHAT SENTIASA

 

Diformulasi dengan bahan-bahan 100% semula jadi seperti :

✅ Akar kucing galak ( meningkatkan hormon & daya rangsangan )

✅ Belalai gajah

✅ Tongkat ali

✅ Daun bidara

 

 

Untuk pembelian produk melalui CDM atau Online, boleh juga klik button di bawah ya

 

 

SILA PILIH KUANTITI

RM80.00RM150.00

Buy Now Compare
Availability: In Stock
SKU:99
 
 

PERHATIAN: Khas untuk lelaki yang ada masalah Lemah Batin, 3 serangkai dan Badan tak bertenaga. Ini berita baik untuk anda.

 

 

AKHIRNYA DIBONGKARKAN! RAHSIA TURUN TEMURUN DARI TAHUN 1963

 

 

SEJAK CIK ABANG PAKAI.. SAYA RASA PUAS SETIAP KALI KAMI “BERSAMA”..BOLEH DIKATAKAN SAYA KERAP “BANJIR” LAH..

 

 

 

 

SEBELUM ITU DENGARKAN DAHULU FEEDBACK DARIPADA PENGGUNA PRODUK INI

Ubat Kuat Rambo King 1

 

 

 

“Produk untuk masalah cepat pancut dan lemah batin paling berkesan saya pernah cuba, saya berumur awal 30an tapi saya rasa macam ada “something wrong” bila bersama, kini dah sebulan saya guna jamu ini dan bini “meraung” je setiap kali kami bersama”

 

 

Kenal Pasti Masalah Anda

Adakah anda atau pasangan anda perasan atau kerap mengalami masalah?

+ Lemah lesu setiap pagi. + Ada masalah 3 serangkai. + Sangat cepat pancut awal. + Batang susah lambat naik. + Kerap sakit sendi. + Pasangan kerap murung selepas bersama.

 

 

 

 

Jika Ya, Baca Ini Sampai Habis..

Jamu Tradisional Mak Embun Untuk Lelaki dah bantu ratusan pasangan yang mengalami masalah berkaitan “bersama” dan masalah- masalah lain seperti 3 serangkai dan sakit sendi/saraf. Produk ini dihasilkan dari ramuan herba orang dulu-dulu (tahun 1963) yang sangat berkesan untuk rawatan bagi masalah “Bersama” dan telah diamalkan oleh perubatan tradisional dengan pelbagai kaedah.

 

 

 

 

Bagaimana Produk Ini Dapat Membantu Masalah Anda ?

Produk ini dihasilkan gabungan herba asli yang berkualiti yang dari turunkan dari generasi ke generasi untuk memberi manfaat pada generasi baru untuk membantu mereka yang ada masalah kesihatan terutama masalah BATIN YANG LEMAH.

 

 

 

“SPECIAL OFFER HANYA DARIPADA KAMI, 1 PAKET ADA 10 BIJI JAMU MAK EMBUN…”

 

 

Cara Makan Jamu Mak Embun

– Makan 1 biji kalau sudah biasa dengan mana-mana ubat kuat. Ambil selepas makan. Kalau tak biasa, hanya makan separuh sahaja. 1 biji boleh tahan 3-4 Hari.

 

 

 

Adakah Produk Ini Selamat ? Ya.!!

 

 

 

TESTIMONI

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

     

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

Tunggu apa lagi? Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAPATKAN SEKARANG JUGA!!!

 

 

 

Boleh juga kalau nak bank in manual menggunakan CDM mana-mana bank atau ONLINE BANKING

 

 

 

Klik terus untuk whatsapp & order secara manual ya 🙂

 

 

 

(Pos PERCUMA Ke Seluruh Malaysia)

 

 

 

 

 

Stok cepat habis dan laku keras

 

BUAT TEMPAHAN SEKARANG !!!

 

Untuk order, sila whatsapp ke +601155838796

 

 

 

 

 

 

100% Jaminan Kualiti & Keselamatan Terjamin

Dengan setiap pembelian, anda akan mendapat produk yang dikilangkan dan dibungkus di Malaysia dan menjalani prosedur kawalan kualiti yang ketat bagi menjamin keselamatan pengguna. Kami komited dalam menyediakan produk berkualiti tinggi supaya anda mendapat manfaat dan kesan terbaik.

 
 
 
 
 

SOALAN LAZIM

 

Of course boleh! PRODUK ini adalah produk berasaskan ramuan bahan semulajadi dan resipi ini dari tahun 1963 lagi serta sangat sesuai untuk merawat masalah MATI PUCUK.
 
Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan bahan-bahan adalah herba orang dulu-dulu serta halal dan tiada barang larangan.
 
Produk Khas untuk anda atau pasangan anda yang mempunyai masalah Lemah Batin terutamanya.
 
Insyallah, produk ni instant result dan boleh bertahan sehingga 3 ke 4 hari dan boleh buatkan anda atau pasangan anda puas ketika “mendayung”.
 
1 paket/pek ada 10 biji. 1 Biji Boleh Tahan 3 hari ke 7 hari bergantung pada sistem badan pengguna. 1 Pek boleh tahan sehingga 30 hari.
 
Proses postage mengambil masa 2-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima di seluruh Semenanjung Malaysia.
 
1 Biji Boleh Tahan 3 hari ke 7 hari bergantung pada sistem badan pengguna.
 
Jika menggunakan produk lain yang cara penggunaannya iaitu ubat dari klinik, dinasihatkan agar menggunakan secara berasingan.
 
Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.
 
Mestilah boleh. Dalam PRODUK ini mempunyai bahan semula jadi seperti Belalai Gajah, Daun Bidara, Tongkat Ali dan Akar Kucing Galak yang memboleh melancarkan darah dalam badan serta menghilangkan lenguh dan badan lesu.
 
Produk ni tidak sesuai untuk kegunaan masalah jantung dan asma. jika anda ada masalah tersebut dinasihatkan berjumpa pakar terlebih dahulu.
 
 
 
 
 
Kuantiti

1 Paket (10 Biji), 2 Paket (20 Biji), 3 Paket (30 Biji)

Back to Top
error: Content is protected !!
Product has been added to your cart