Home
Shop
Wishlist0

Makin Padu 2

 

SEMUA PRODUK DIJAMIN 100% ORIGINAL HQ! MAKIN PADU, MAKIN SYOK WOO...

Epm Volume Original

 

Inilah jawapan yang abang cari

– Tengah klimaks setitik je keluar ? Produk ni mampu untuk meningkatkan kuantiti air mani & sperma HINGGA 300%

– TAK CEROYY !! tahap prestasi seksual meningkat bro.

– Untuk kekal bertenaga sepanjang hari

– Menghilangkan bisa dan sengal-sengal badan

– Melegakan sakit pinggang

– Lebih tegang dan kembang

– Tegang lebih lama walaupun dah pancut

– Pekatkan air mani dan sperma. Salah 1 ikhtiar kehamilan untuk mereka yang bertahun-tahun lamanya belum menimang cahaya mata

 

 

Untuk pembelian produk melalui CDM atau Online, boleh juga klik button di bawah ya

 

   

Original price was: RM300.00.Current price is: RM180.00.

Buy Now Compare
Availability: In Stock

 

 

Capsule Tambahkan Dan Suburkan Air Mani

 

 

Abang hensem ada masalah pancutan kurang padu?

 

 

Air mani tak pekat?

 

 

Air mani keluar warna jernih?

 

 

Nak CREET CREET masa GAME tapi air keluar sikit jerrr…

 

 

Mesti STRESS kan?

 

 

     

 

Mengikut kajian yang telah dijalankan di Malaysia, kebanyakan lelaki Malaysia semakin tidak subur. Ini adalah disebabkan oleh beberapa faktor seperti tekanan kerja, obesiti, gaya hidup dan hubungan kelamin yang tidak sihat.

 

 

Oleh itu, misi utama kami adalah nak memastikan ORANG RUMAH abang hensem bermandikan air mani abang hensem setiap malam. #barangboik inilah penyelesaian untuk abang hensem.

 

 

Memperkenalkan

 

 

EPM VOLUME…”

 

 

 

 

JOM SURPRISEKAN ISTERI ANDA

 

 

Confirm cik isteri senyum sampai telinga

 

 

Barulah TIAP HARI ISTERI BERTAMBAH SAYANG

 

 

JANGAN PANDANG PADA HARGANYA TAPI PANDANGLAH PADA KUALITINYA

 

 

INI DIA EPM VOLUME SUPPLEMENT UNTUK LELAKI

Dimakan oleh SUAMI

Kebahagian dirasa bersama ISTERI

 

 

MENGEMBALIKAN KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA ANDA !!!

 

 

Sekilas ikan di air boleh tau jantina

Se-das tembakan air mani boleh tau abang JANTAN KE BETINA ‍♂

Sekali tembak meleleh, cair je, kepala takok pon tak basah setitik je kuar . . .

Tapi jangan risau, hidup ini ibarat matematik, soalan nampak pendek tapi penyelesaiannya rumit, tapi serumit apa pon soalan itu, tetap ada JAWAPAN

 

 

Inilah jawapan yang abang cari

– Tengah klimaks setitik je keluar ? Produk ni mampu untuk meningkatkan kuantiti air mani & sperma HINGGA 300%

– TAK CEROYY !! tahap prestasi seksual meningkat bro.

  • Untuk kekal bertenaga sepanjang hari

  • Menghilangkan bisa dan sengal-sengal badan

  • Melegakan sakit pinggang

  • Lebih tegang dan kembang

  • Tegang lebih lama walaupun dah pancut

  • Pekatkan air mani dan sperma. Salah 1 ikhtiar kehamilan untuk mereka yang bertahun-tahun lamanya belum menimang cahaya mata

 

 

 

Epm Volume bertindak sebagai booster untuk meningkatkan pengeluaran, suburkan dan pekatkan air mani ketika beraksi. Peluang untuk anda mendapat baby adalah tersangat tinggi

 

 

Isi Kandungan

Dalam setiap kapsul (500 mg) mengandungi :

– Pimpinella pruatjan extract 318 mg

– Panax Gingseng extract 104 mg

– Zingiber officinale extract 52 mg

– Piper retrofractum extract 26 mg

 

 

 

 

CARA PENGAMBILAN

– Makan 1 biji setiap hari , 1 biji waktu pagi selepas bersarapan selama 30 hari berturut-turut

 

 

 

TESTIMONI

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

ORDER SEKARANG, BOLEH BAYAR PADA POSMEN NINJA VAN MASA BARANG SAMPAI (COD).

 

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

 

 

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni dan bayar pada posmen Ninja Van bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima di Seluruh Semenanjung Malaysia.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninja Van ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninja Van sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen Ninja Van akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

 

 

 

SAYA NAK BELI DAN BUAT BAYARAN SECARA ONLINE.

 

YA BOLEH !!

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

 

Jom dapatkan SEKARANG dengan harga 40% Diskaun dan FREE POSTAGE ini, klik button ‘Tempah Sekarang’ di bawah untuk tempahan!

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM300 SEBOTOL.

 

 

 

DAPATKAN SEKARANG JUGA!!!

 

 

 

Boleh juga kalau nak bank in manual menggunakan CDM mana-mana bank atau Online Banking

 

 

 

Klik terus untuk whatsapp & order secara manual ya 🙂

 

 

 

(Pos PERCUMA Ke Seluruh Malaysia)

 

 

 

 

 

Stok cepat habis dan laku keras

 

BUAT TEMPAHAN SEKARANG !!!

 

Untuk order, sila whatsapp ke +601155838796

 

 

 

 

 

*SOALAN LAZIM MENGENAI EPM VOLUME ORIGINAL SWEDEN* :

 

 

*Adakah PRODUK yang dijual oleh kami adalah ORIGINAL?*

Ya, semua barangan jualan kami adalah dijamin 100% ORIGINAL.

 

*Adakah PRODUK ini hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja?*

PRODUK ini memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya. Produk ini juga sesuai untuk ramai lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki bersama pasangan mereka.

 

*Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus?*

Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat.

 

*Apa kebaikan lain?*

Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, PRODUK ini juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan capsule ini.

 

*Kenapa tak ambil je Viagra?*

Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. PRODUK ini 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan PRODUK ini.

 

*Berapa lama nak nampak kesan selepas amalkan?*

Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan PRODUK ini. Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat.

 

*PRODUK ini Bahaya? Ada kesan sampingan ke?*

Tiada kesan sampingan. 100% herba.

 

*Sebotol ada berapa biji capsul dan bagaimana cara pengambilan?*

Sebotol mempunyai 30 kapsul. Anda dinasihatkan untuk mengambilnya 1-2 biji kapsul sehari.

Anda boleh mengambilnya sejam selepas sarapan pagi dan sebiji lagi sejam selepas makan malam (jika diamalkan 2 biji sehari).

 

 

 

Atau boleh klik >> epm volume

 

 

 

Back to Top
error: Content is protected !!
Product has been added to your cart