Home
Shop
Wishlist0

Makin Padu 2

 

SEMUA PRODUK DIJAMIN 100% ORIGINAL HQ! MAKIN PADU, MAKIN SYOK WOO...

+601155838796

Recently Viewed

 

 

Loboose

 

 

 

“Bang, terima kasih bang”

 

 

Muncul paparan wasap dari customer pukul 2.30 pagi..

 

 

“Yea bos, kenapa bos?” balasku pendek

 

 

“Abang ingat lagi tak saya? Saya yang order LOBOOSE CANDY hari tu. Sebelum ni kan saya takut nak amik ubat kuat ni tapi tu lah batin tak berapa nak kuat sangat. Pancut sekali je dah taknak naik lagi” balasnya panjang lebar

 

 

“Tadi cuba amik tu sebiji dalam pukul 11 mcm tu, lepas 40 minit, adik bawah bangun berdiri tegak. Lepas pancut pun masih tegak lagi. 2 round jugak la tadi

 

 

“Terima kasih sekali lagi bang, isteri kemain lagi senyum lebar siap tanya ada amik apa apa ke?

 

Takkan saya nak mengaku, saya jawab, tu power abang sebenar yang selama ni abang simpan!!

 

 

Tak usah malu-malu demi kepuasan isteri isteri dan kepuasan bersama. Boleh selesaikan masalah kurang keras, kurang power, pancut 1 round dah tak bangun dan banyak lagi kelebihan lain.

 

 

 

Fungsi :

================

– Tahan lebih lama

– Keras

– Panjang

– Padat

– Prestasi yang luar biasa

 

JUGA MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG

 

• Melancarkan sistem peredaran dan pengaliran darah

• Kesan dapat dilihat serta merta

• Menyihatkan permukaan kulit dan urat boboy

• 100% bahan semulajadi dan organik yang terpilih

• Halal, bersih dan selamat tanpa barang terlarang

• Tiada kesan sampingan yang bahan berbahaya

• Mudah dibawa pek kemas dan mudah digunakan

 

 

BERKESAN UNTUK :

• Dapat membantu para suami

• Mengeratkan hubungan suami isteri

• Selamat dari bakteria dan bersih

• Tidak kebas

• Tidak panas dan selesa

• Tiada kesan sampingan untuk kulit Sensitif

• Mendapat Kelulusan USFDA

 

Diimport dari GERMANY ! Wow!!!!!

✅ 100% Semulajadi ( Tiada bahan kimia)

✅ Berperisa oren #vitaminC

✅ Sebiji utk 3 – 7 hari berkesan

❌ No side effects

 

 

 

1 kotak mengandungi 13 Super Candy yang mampu bertahan sehingga 1-2 bulan penggunaan !

 

 

 

CARA MAKAN LOBOOSE CANDY

 

1. Untuk permulaan, ambil suku atau separuh kapsul.

2. Ambil separuh sahaja bagi pengguna yang pernah menggunakan apa-apa produk ubat kuat.

3. Ambil sebiji bagi pengguna tegar.

 

Cara Makan Loboose Candy

 

 

 

 

ALAMI KEHEBATANNYA!!!

 

Loboose Candy

 

Loboose Original

 

 

 

TESTIMONI LOBOOSE CANDY

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

DISCLAIMER : Testimoni yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah ulasan daripada pengguna yang sebenar. Namun kesan penggunaan mungkin adalah berbeza bagi setiap individu.

 

 

 

SAYA NAK BELI DAN BUAT BAYARAN SECARA ONLINE.

 

YA BOLEH !!

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

 

Jom dapatkan SEKARANG dengan harga 40% Diskaun dan FREE POSTAGE ini, klik button ‘Tempah Sekarang’ di bawah untuk tempahan!

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM250 SEKOTAK.

 

RM150 PER BOX

 

 

 

 

DAPATKAN SEKARANG JUGA!!!

 

 

Boleh juga kalau nak bank in manual menggunakan CDM mana-mana bank

 

 

 

Klik terus untuk whatsapp & order secara manual ya 🙂

 

 

 

(Pos PERCUMA Ke Seluruh Malaysia)

 

 

 

Stok cepat habis dan laku keras

 

 

BUAT TEMPAHAN SEKARANG !!!

 

 

Untuk order, sila whatsapp ke +601155838796

 

 

 

 

Back to Top
error: Content is protected !!
Product has been added to your cart